Jeg elsker deg, og jeg finner deg uansett!

Sjalusi, vold og fagre løfter

Nyutgivelse 2024

Som 17-åring ble «Eva» forelsket i en tre år eldre gutt som steg for steg tok full kontroll over livet hennes – med den destruktive blandingen av sjalusi og selvmedlidenhet, trusler og fagre løfter, rusmisbruk, tvungen sex, vold og drapsforsøk. Til slutt var Eva så redd at hun flyktet sammen med datteren. De fikk flere hemmelige adresser av politiet, men ble oppsporet hver gang.

Da forfølgelsene brått opphørte, var Eva så ødelagt at hun etter hvert fikk uføretrygd. Siden har hun hjulpet andre kvinner i samme situasjon. Hennes erfaring er at både hjelpeapparatet og folk flest mangler evne til å forestille seg hvor utholdende både voldsutøvere og ofre kan være – før det er for seint.

Evas fortelling ble først utgitt i 2009, men er dessverre like aktuell i dag. Alle tiltakene som er forsøkt satt i gang mot vold i nære relasjoner, har hatt liten forebyggende effekt. Etatene organiserer, sentraliserer og digitaliserer seg lenger og lenger bort fra nærheten til dem de er til for.

Og det samme gjør vel du og jeg, når vi klistrer øynene til vårt eget digitale selvbilde – istedenfor å se hverandre og hvordan vi egentlig har det?

Fra anmeldelsen i VG:

«Jon Gangdal har lyktes med å sy sammen historier fra «Evas» liv slik at fortellerstemmen blir hennes egen. Boken framstår som en selvbiografi – fra samfunnets mørkeste krok. Selv om det gjør vondt å bla om til hver eneste side, er det vanskelig å tenke seg et tema som med større rette kan kreve større oppmerksomhet.» Sten Inge Jørgensen, VG

Bestill boken her!

Pris: 229 kroner + porto
Kodet porto: 23 kroner (oppgi mobilnummer) = totalt 252 kroner
Brevporto: 55 kroner = totalt 284 kroner

VIPPS til (nummer kommer)

Kjøpsbetingelser
Selger: Gangdal Kommunikasjon Org nr. 985 429 871. Telefon: +47 909 87 909
Levering: Så fort betaling er mottatt, senest innen 2-3 arbeidsdager.
Angrerett: 14 dager
Retur og reklamasjon: Dersom du mottar en skadet bok, ta bilde av den ved ankomst – og vi sender en ny.
Konfliktløsning: Alminnelige bestemmelser etter kjøpsloven.